Yaratılış Atlası Tüm İman Edenlerin Güçlenmesine Vesile Olmuştur


Sayın Adnan Oktar,Yaratılış Atlası isimli eseriyle milyonlarca canlının değişmediğini ispat etmiştir...


Sayın Adnan Oktar’ın, tek bir proteinin bile tesadüfen meydana gelemeyeceği gerçeğini dünyaya yayması ve Yaratılış Atlası isimli eseriyle milyonlarca canlının değişmediğini ispat etmesi, bugün dünyada evrimi bitiren en etkili çalışmadır. Dünyada dindar Müslümanlar da, dindar Hristiyanlar da ve dindar Museviler de, bu üstün başarı sonucunda rahat hareket edebilir hale gelmişler, kendilerine güvenlerini kazanmışlardır. Daha öncesinde Darwinistlere karşı son derece ezik olan ve adeta hiçbir faaliyetlerini yapamayan bir kısım dindarlar, bu önemli çalışmaların ardından güçlenmeye başlamışlardır. Sayın Adnan Oktar’ın evrimi yıkan, değerli ve azimli çalışmalarının ardındanAMERİKAN ASKERİ ÜSLERİNDE EVRİM SAHTEKARLIĞINI ANLATAN VE ALLAH’IN BİRLİĞİNE ÇAĞIRAN KONFERANSLAR YAPILABİLMİŞ; İNGİLTERE’DE ŞEHİR İÇİ OTOBÜSLERİ, ÜZERLERİNDE “ALLAH VAR” YAZISI İLE LONDRA SOKAKLARINDA DOLAŞABİLMİŞTİR.

Bu önemli çalışmaların ardından Kanada’da, Amerika’da, İsviçre’de, Belçika’da, Almanya’da, Avustralya ve Yeni Zelanda’da, Fransa’da, Danimarka ve İsveç’te, Endonezya ve Malezya’da, Singapur ve Dubai’de ve daha pek çok ülkede binlerce kişinin katıldığı YARATILIŞ KONFERANSLARIgerçekleştirilmiş, tüm dünyada televizyonlar ve yazılı basın bu üstün çalışmalardan bahseder olmuştur.

Bu üstün başarının hemen ardından Darwinistler bu batıl dine olan inançlarını kaybetmişlerdir. Uğrunda yıllardır azimle faaliyet yürüttükleri bu aldatmacayı savunacak, yeni sahtekarlıklar üretecek güçleri kalmamıştır. DARWİNİST DERGİLER –MADDİ ZORLUKLARDAN DOLAYI DEĞİL, SIRF İNANÇLARINI KAYBETTİKLERİ İÇİN- BİRER BİRER KAPANMAKTA, yayınlarına son vermektedir. Hemen her hafta yeni bir sahtekarlık iddiasıyla gündeme gelen dünyaca tanınmış Darwinist yayınlar artık TEK BİR SAHTEKARLIK HABERİ BİLE VEREMEMEKTEDİRLER. Darwinizm’in tek güç kaynağı olan Darwinist propaganda sessiz sedasız sona ermiştir. Darwinistler, hemen her fırsatta çeşitli propaganda yöntemleriyle evrimi gündeme getirirlerken, bir anda sus-pus olmuşlar, daha fazla rezil olmayı göze alamamışlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder