Adnan Oktar Dünyadaki Tüm Evrimcilere Meydan Okuyor


2006’da yayınladığı 800 sayfalık Yaratılış Atlası tüm dünyadan fosiller göstererek bunların bugünkü canlı türleriyle aynı olduğunu kanıtlıyor...

29.09.2011 - İspanya/El Pais

İspanya’da yayınlanan ve iki milyonda fazla okuruyla ülkenin en çok satan günlük gazetesi El Pais, 29 Eylül 2008 tarihinde “Evrim Teorisini Kanıtlayana 6 Milyar Euro” başlıklı bir habere yer verdi. Haberde Sayın Adnan Oktar’ın dünyadaki tüm evrimcilere karşı meydan okuduğu belirtildi:

Türk yaratılışçı, bilim camiasına türlerin kökenini gösteren somut bir kanıt için meydan okuyor. Türk yaratılışçı evrim teorinin doğru olduğunu gösterene, on trilyon Türk lirası yani yaklaşık 6.2 milyar euro teklif ediyor. 52 yaşındaki Harun Yahya araform fosillerin olmadığını iddia ediyor. 2006’da yayınladığı 800 sayfalık Yaratılış Atlası tüm dünyadan fosiller göstererek bunların bugünkü canlı türleriyle aynı olduğunu kanıtlıyor. Eğer biri evrim teorisini ispatlayan bir kanıt getirirse söz verdiği parayı ödeyeceğini belirtiyor.

... Alman haftalık dergi Der Spiegel ile röportaj gerçekleştiren Yahya, Darwinizmi “şeytani bir komplo” olarak tanımladı ve Nazizim, Stalinizm gibi yirminci yüzyılın felaketlerine yol açtığını belirtti. Ayrıca Müslüman teröristleri de Darwinist olarak adlandırdı: “Eğer bakarsanız kendilerini Müslüman olarak adlandıran terörist organizasyonların üyelerinin Darwinist, ateist olduklarını görürsünüz. Ama samimi inancı olan biri genellikle orada burada insanları öldüren bombalar atmaz. Bombalamaları yapanlar Müslüman olmadıkları halde Müslümanmış gibi gözüken kişilerdir. Darwinistlerin ya da terör yapan komünistlerin terörist olduğu açıktır. Bu yüzden bunların hepsi Darwinisttir.” Oktar, ayrıca Müslüman teröristlerin genellikle yurtdışında eğitildiğini, dolayısıyla da evrimsel fikirlere maruz kaldığını ekliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder